Beste patiënten

De papieren voorschriften zullen stilaan verdwijnen en plaats maken voor de elektronische versie. Om alles te vergemakkelijken, hebben ze hiervoor “Voorschrift op Zak” bedacht. Deze app kan worden gedownload op uw Smartphone via Playstore of op uw Iphone via de Appstore. Mocht u hier niet vertrouwd mee zijn, kan u steeds surfen naar http://www.voorschriftopzak.be waarbij u de app kan downloaden. Er zal vervolgens gevraagd worden om u via Itsme persoonlijk te identificeren om zo toegang te krijgen tot alle voorschriften die zijn opgemaakt door de arts. Hieronder staat nog een link waarbij u meer informatie kan vinden: https://www.farmad.be/voorschrift-op-zak/

Voor veel mensen echter is werken met de GSM niet evident waardoor er voor hen ook een oplossing is gevonden. De artsen kunnen voorschriften opmaken en koppelen met uw identiteitskaart waardoor u deze gewoon kan gaan halen bij de apotheek met behulp van de identiteitskaart. U kan naar eender welke apotheek gaan die het voorschriftje kan terugvinden. Mochten er hier nog vragen over zijn, kan u steeds ons secretariaat contacteren tijdens de openingsuren op het nummer 016 906 906.