In samenwerking met Huis Van Beweging – groepspraktijk voor kinesitherapie, worden er wekelijks yogalessen georganiseerd. Beide lessen zijn zeer geschikt voor beginnende yogi.

Maandag 19u45 tot 21u – Yin Yang yoga

Een yogales met veel aandacht voor ontspanning en relaxatie, maar met daarnaast ook wat actievere flows en zonnegroeten.

Info en inschrijvingen: hildevannerum@live.be

Dinsdag 19u30 tot 20u45 – Hatha Yoga

Deze lessen bestaan zowel uit fysieke oefeningen als ademhalingsoefeningen als relaxatie. Hatha yoga is met zijn eerder stabiele, comfortabele houdingen een ideaal middel om te onthaasten en tegelijkertijd het lichaam soepel te houden. We gaan op zoek naar balans in ons lichaam en in onze houdingen. De aandacht gaat tijdens deze les naar binnen, naar jezelf

Woensdag 10u30 tot 11u45 – Yin Yoga

Yin yoga is een rustige yogastijl die gericht is op het openen en het soepel maken van ons lichaam. Dit doen we door een langere tijd in een pose te blijven en bewust aanwezig te zijn in ons lichaam. Yin yoga focust zich vooral op ontspanning en rust vinden, iets wat zeker nodig is in ons druk leven. Yin yoga richt zich eerder op bindweefsel en gewrichten i.p.v. op de spieren. Het is een zeer goede aanvulling op andere, meer actievere yogavormen of andere vormen van lichaamsbeweging.

Info en inschrijvingen:

Lessen op dinsdag en woensdag: yogateaandme@outlook.com

Om de kwaliteit van de lessen te garanderen, is het aantal deelnemers beperkt tot 12. Op voorhand inschrijven op bovenstaande mailadressen is noodzakelijk. Meer informatie vind je op www.kinevannerum.be