In samenwerking met Huis Van Beweging – groepspraktijk voor kinesitherapie, worden er wekelijks yogalessen georganiseerd. Beide lessen zijn zeer geschikt voor beginnende yogi.

Maandag 19u45 tot 21u – Yin Yang yoga

Een yogales met veel aandacht voor ontspanning en relaxatie, maar met daarnaast ook wat actievere flows en zonnegroeten.

Info en inschrijvingen: hildevannerum@live.be

Dinsdag 19u30 tot 20u45 – Hatha Yoga

Deze lessen bestaan zowel uit fysieke oefeningen als ademhalingsoefeningen als relaxatie. Hatha yoga is met zijn eerder stabiele, comfortabele houdingen een ideaal middel om te onthaasten en tegelijkertijd het lichaam soepel te houden. We gaan op zoek naar balans in ons lichaam en in onze houdingen. De aandacht gaat tijdens deze les naar binnen, naar jezelf

Woensdag 9u00 tot 10u15 – Vinyasa yoga

In deze lessen gaan we via een dynamische flow van de ene naar de andere houding. Het is een actievere yogales die zorgt voor een soepel en gezond lichaam en voor innerlijke rust. De lessen zijn wisselend intensief en zorgen ervoor dat lichaam, ademhaling en geest continu met elkaar in beweging staan. 

Woensdag 10u30 tot 11u45 – Yin Yoga

Yin yoga is een rustige yogastijl die gericht is op het openen en het soepel maken van ons lichaam. Dit doen we door een langere tijd in een pose te blijven en bewust aanwezig te zijn in ons lichaam. Yin yoga focust zich vooral op ontspanning en rust vinden, iets wat zeker nodig is in ons druk leven. Yin yoga richt zich eerder op bindweefsel en gewrichten i.p.v. op de spieren. Het is een zeer goede aanvulling op andere, meer actievere yogavormen of andere vormen van lichaamsbeweging.

Vrijdag 9u30 tot 10u30 – Vinyasa

Vinyasa yoga voor beginners met uitdagingen voor meer geoefende yogi. Een uur afwisselend inspanning en ontspanning, een combinatie van kracht en lenigheid, met wat evenwicht en rompstabiliteit, een zonnegroet flow en de nodige ademrust.

Info en inschrijvingen:

Lessen op dinsdag en woensdag: yogateaandme@outlook.com en catherine.teughels@telenet.be 

Lessen op vrijdag: catherine.teughels@telenet.be 

 

Om de kwaliteit van de lessen te garanderen, is het aantal deelnemers beperkt tot 12. Op voorhand inschrijven op bovenstaande mailadressen is noodzakelijk. Meer informatie vind je op www.kinevannerum.be