Medewerkers

 Dr. An Raemaekers

Dr. An Raemaekers

Dr. An Raemaekers is afkomstig uit Leuven en studeerde af aan de KU Leuven in de specialisatie huisartsengeneeskunde in 1984. Zij werkte als huisarts in de huisartsenpraktijk Hellicht samen met Dr. Heylighen tot ze Groepspraktijk De Midgaard mee heeft helpen opstarten. Ze heeft een jarenlange ervaring als huisarts en werkt nauw samen met de andere artsen om zo de beste behandeling te kunnen garanderen.

Dr. Willem Van Nuffel

Dr. Willem Van Nuffel

Dr. Willem Van Nuffel is afkomstig uit Wezemaal en vervoegde in 2011 de praktijk als huisarts. Hij is tevens sportarts (Master Sportgeneeskunde, KULeuven) en vervolledigde de opleiding manuele geneeskunde (Belgische Vereniging voor Manuele Geneeskunde). Dr. Van Nuffel werkt ook als aangenomen arts voor leger en politie, en als coördinerend en raadgevend arts in WZC De Wyngaert.
Dr. Van Nuffel neemt geen nieuwe patiënten meer aan voor sportmedische keuringen.

 Dr. Willem Raat

Dr. Willem Raat

Dr. Willem Raat behaalde zijn artsendiploma aan de KU Leuven en voltooide de specialisatie huisartsgeneeskunde in 2018. Hij combineert zijn werk in de praktijk met een doctoraat huisartsgeneeskunde aan het ACHG. Specifieke interesses in de huisartsgeneeskunde zijn chronische zorg, kindergeneeskunde (hij voert ook het 7de dagsonderzoek uit bij pasgeborenen) en preventieve zorg en screening. Dr. Raat werkt ook als aangenomen arts voor leger en politie.

Dr. Sophie Bakkers

Dr. Sophie Bakkers

Dr. Sophie Bakkers studeerde in 2017 af als huisarts aan de KU Leuven. Tevens heeft zij een post-graduaat behaald in de tropische geneeskunde. Als vervangarts heeft zij ervaring opgedaan in verschillende praktijken en Fedasil. Ze heeft ook een jaar in Nieuw-Zeeland gewerkt. In 2020 heeft ze besloten om onze praktijk te versterken als vaste huisarts. Bij haar kan je o.a. terecht voor kleine chirurgische ingrepen, het plaatsen van een spiraal, maar ook voor het 7de dagsonderzoek bij pasgeborenen.

Dr. Barbara Chorus

Dr. Barbara Chorus

Dr Barbara Chorus is afkomstig uit Maastricht en heeft haar opleiding gevolgd aan de KULeuven. Na 16 jaar als huisarts in Nederland gewerkt te hebben, komt ze na een aantal vervangingen in de regio, met plezier hier werken. Naast de algemene huisartsgeneeskunde, is ze geïnteresseerd in kindergeneeskunde en gynaecologie. Ook preventie en psychosociale problematiek verdienen haar aandacht. Ze heeft de Leif-opleiding gevolgd. Dit jaar start ze als stage-coördinator voor huisartsen in opleiding

Dr. David Bos

Dr. David Bos

Dr. David Bos is afkomstig uit Emblem (Ranst) en rondde de specialisatie huisartsgeneeskunde af in 2021. Na eerst gewerkt te hebben in Itegem (Heist-op-den-Berg) verhuisde hij naar Leuven om zijn activiteiten als huisarts te combineren met een doctoraat aan het Academisch Centrum voor Huisartsgeneeskunde. Zijn brede medische interesse lokte hem naar de continue variatie bij patiënten van alle leeftijden die huisartsgeneeskunde te bieden heeft. Bijzondere interesses zijn preventie en chronische zorg, het bewegingsstelsel, infiltraties en kleine heelkunde en eerstelijns psychosociale zorgen.

Dr. Inge Wouters

Dr. Inge Wouters

Vanaf 8 april 2024 start Dr. Inge Wouters in onze praktijk als huisarts in opleiding (Wat is een HAIO?), met Dr. Van Nuffel als supervisor.                  Dr. Wouters zit in het tweede jaar van haar opleiding en zal deze na 18 maanden bij ons in de praktijk vervolledigen. 

Lize Lorent

Lize Lorent

Lize Lorent is afkomstig uit Leuven en behaalde een Bachelor Medical Management Assistant. Na ervaring op te doen in een andere huisartsenpraktijk verzorgt zij sinds november 2020 mee het onthaal en de administratie in de Midgaard.

Kelly Van Eester

Kelly Van Eester

Kelly Van Eester heeft vanaf 2012 als administratief bediende in een ziekenhuis gewerkt. Zij heeft een diploma van Kantoor en Bedrijfsbeheer. Ze werkt sinds juni 2022 in de praktijk. Zij verzorgt het onthaal en staat in voor de administratie.