Medewerkers


 

Dr. An Raemaekers

Dr. An Raemaekers

Dr. An Raemaekers is afkomstig uit Korbeek-Lo en woont in Werchter. Zij werkt als huisarts in de praktijk sinds 1984.

Dr. Willem Van Nuffel

Dr. Willem Van Nuffel

Dr. Willem Van Nuffel is afkomstig uit Wezemaal en vervoegde in 2011 de praktijk als huisarts. Hij is tevens sportarts (Master Sportgeneeskunde, KULeuven) en vervolledigde de opleiding manuele geneeskunde (Belgische Vereniging voor Manuele Geneeskunde).  Dr. Van Nuffel werkt ook als aangenomen arts voor leger en politie, en als coördinerend en raadgevend arts in WZC De Wyngaert.

Dr. Karin von Winckelmann

Dr. Karin von Winckelmann

Dr. Karin von Winckelmann werkt sinds april 2015 als huisarts in onze praktijk. Ze is oorspronkelijk afkomstig uit Nederland en heeft de opleiding (huisarts)geneeskunde gevolgd aan de KULeuven. Sinds 2014 woont ze met haar man en vier kinderen in Wezemaal. Ze heeft, naast de algemene geneeskunde, bijzondere interesse in gynaecologie, zwangerschapsbegeleiding en kindergeneeskunde (zij voert ook het 7de dagsonderzoek bij pasgeborenen uit). Ze werkt ook als aangenomen arts voor leger en politie.

Dr. Willem Raat

Dr. Willem Raat

Dr. Willem Raat behaalde zijn artsendiploma aan de KU Leuven en voltooide de specialisatie huisartsgeneeskunde in 2018. Hij combineert zijn werk in de praktijk met een doctoraat huisartsgeneeskunde aan het ACHG. Specifieke interesses in de huisartsgeneeskunde zijn chronische zorg, kindergeneeskunde en preventieve zorg en screening. Dr. Raat werkt ook als aangenomen arts voor leger en politie.

 
Dr. Carolien Drieskens

Dr. Carolien Drieskens

Vanaf 1 oktober 2019 start Dr. Carolien Drieskens voor 12 maanden in onze praktijk als huisarts in opleiding (Wat is een HAIO?). Dr. Drieskens woont in Rotselaar en deed al waardevolle ervaring op als arts op spoedgevallen, anesthesie en orthopedie alvorens de specialisatie huisartsgeneeskunde aan te vangen, met als praktijkopleider Dr. Van Nuffel.

 

Dr. Sophie Bakkers

Dr. Sophie Bakkers

Dr. Sophie Bakkers studeerde in 2017 af als huisarts aan de KU Leuven. Tevens heeft zij een post-graduaat behaald in de tropische geneeskunde. Als vervangarts heeft zij ervaring opgedaan in verschillende praktijken en Fedasil. Ze heeft een jaar in Nieuw-Zeeland gespendeerd waarbij ze in 2020 heeft besloten om onze praktijk te versterken als vaste huisarts. Bij haar kan je o.a. terecht voor kleine chirurgische ingrepen en ook het plaatsen van een spiraal. 

In samenwerking met:

Dr. Jerome Heylighen

Dr. Jerome Heylighen

Dr. Jerome Heylighen is afkomstig uit Werchter. Hij is sinds 1969 huisarts in het Hellicht te Rotselaar.

Mej. Kimberley Robert

Mej. Kimberley Robert

Mej. Kimberley Robert heeft een diploma als medisch administratief bediende en werkt sinds 2017 in de praktijk. Zij verzorgt het onthaal en staat in voor de administratie.

Mej. Valerie Volckaerts

Mej. Valerie Volckaerts

Mej. Valerie Volckaerts is afkomstig uit Baal en woont in Hulshout. Ze studeerde Geschiedenis aan de KULeuven en verzorgt sinds 2018 mee het onthaal en de administratie van de praktijk.