Medewerkers


 

Dr. An Raemaekers

Dr. An Raemaekers

Dr. An Raemaekers is afkomstig uit Leuven en studeerde af aan de KU Leuven in de specialisatie huisartsengeneeskunde in 1984. Zij werkte als huisarts in de huisartsenpraktijk Hellicht samen met Dr. Heylighen tot ze Groepspraktijk De Midgaard mee heeft helpen opstarten. Ze heeft een jarenlange ervaring als huisarts en werkt nauw samen met de andere artsen om zo de beste behandeling te kunnen garanderen.

Dr. Willem Van Nuffel

Dr. Willem Van Nuffel

Dr. Willem Van Nuffel is afkomstig uit Wezemaal en vervoegde in 2011 de praktijk als huisarts. Hij is tevens sportarts (Master Sportgeneeskunde, KULeuven) en vervolledigde de opleiding manuele geneeskunde (Belgische Vereniging voor Manuele Geneeskunde).  Dr. Van Nuffel werkt ook als aangenomen arts voor leger en politie, en als coördinerend en raadgevend arts in WZC De Wyngaert.
Dr. Van Nuffel neemt geen nieuwe patiënten meer aan voor sportmedische keuringen.

Dr. Willem Raat

Dr. Willem Raat

Dr. Willem Raat behaalde zijn artsendiploma aan de KU Leuven en voltooide de specialisatie huisartsgeneeskunde in 2018. Hij combineert zijn werk in de praktijk met een doctoraat huisartsgeneeskunde aan het ACHG. Specifieke interesses in de huisartsgeneeskunde zijn chronische zorg, kindergeneeskunde (hij voert ook het 7de dagsonderzoek uit bij pasgeborenen) en preventieve zorg en screening. Dr. Raat werkt ook als aangenomen arts voor leger en politie.

 
Dr. Sophie Bakkers

Dr. Sophie Bakkers

Dr. Sophie Bakkers studeerde in 2017 af als huisarts aan de KU Leuven. Tevens heeft zij een post-graduaat behaald in de tropische geneeskunde. Als vervangarts heeft zij ervaring opgedaan in verschillende praktijken en Fedasil. Ze heeft ook een jaar in Nieuw-Zeeland gewerkt. In 2020 heeft ze besloten om onze praktijk te versterken als vaste huisarts. Bij haar kan je o.a. terecht voor kleine chirurgische ingrepen, het plaatsen van een spiraal, maar ook voor het 7de dagsonderzoek bij pasgeborenen.

 

Dr. Barbara Chorus

Dr. Barbara Chorus

Dr Barbara Chorus is afkomstig uit Maastricht en heeft haar opleiding gevolgd aan de KULeuven. Na 16 jaar als huisarts in Nederland gewerkt te hebben, komt ze na een aantal vervangingen in de regio, met plezier hier werken. Naast de algemene huisartsgeneeskunde, is ze geïnteresseerd in kindergeneeskunde en gynaecologie. Ook preventie en psychosociale problematiek verdienen haar aandacht. Ze heeft de Leif-opleiding gevolgd. Dit jaar start ze als stage-coördinator voor huisartsen in opleiding

 

Dr. Hanne Decoene

Dr. Hanne Decoene

Vanaf 1 oktober 2021 start Dr. Hanne Decoene voor 12 maanden in onze praktijk als huisarts in opleiding (Wat is een HAIO?), met Dr. Van Nuffel als supervisor. Dr. Decoene is afkomstig uit Leuven en studeerde af als arts in 2019. Na ervaringen in Gasthuisberg en Groepspraktijk Begijnendijk, volgt zij hier het 3de jaar in haar specialisatie tot huisarts.

In samenwerking met:

Dr. Jerome Heylighen

Dr. Jerome Heylighen

Dr. Jerome Heylighen is afkomstig uit Werchter. Hij is sinds 1969 huisarts in het Hellicht te Rotselaar.

Lize Lorent

Lize Lorent

Lize Lorent is afkomstig uit Leuven en behaalde een Bachelor Medical Management Assistant. Na ervaring op te doen in een andere huisartsenpraktijk verzorgt zij sinds november 2020 mee het onthaal en de administratie in de Midgaard.

Jennifer Bouma

Jennifer Bouma

Jennifer Bouma werkt sinds november 2021 in de praktijk. Zij verzorgt het onthaal en staat in voor de administratie.