Aanmeldingen & Praktische info
Aanmeldingsstop: er is momenteel een aanmeldingsstop voor diagnostiek. Als de wachtlijst opnieuw opent, wordt dit via de website gemeld.

 Aanmeldingen kunnen telefonisch worden doorgegeven aan onze secretaresse op het nummer 016 906 906 op volgende momenten: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09u tot 12u.
Nadien zal er contact worden opgenomen voor verdere afstemming. Er wordt een intakegesprek ingepland om de hulpvraag verder in te schatten. Voor de doelgroep 0-6 jaar gebeurt dit gesprek door de psychologe. Voor de doelgroep 6-12 jaar gebeurt dit door dr. Herlinde Van Meerbeek. Indien vanuit dit gesprek zou blijken dat de noden niet aansluiten bij wat wij kunnen bieden als praktijk, zoeken we samen naar een gepaste verwijzing.

De afspraken vinden plaats in het praktijkgebouw te Rotselaar. U neemt de ingang van de huisartsenpraktijk (schuifdeuren). U passeert de balie en neemt rechts de trap of lift naar de 1e
verdieping. Daar bevindt zich de wachtzaal voor De Netelberg. U zal daar opgehaald worden voor uw afspraak, u hoeft zich niet aan te melden bij de secretaresse.

Tarieven psychologe:

intakegesprek: € 65
onderzoek
psychodiagnostisch onderzoek (adviesgesprek en verslag inbegrepen): afhankelijk van type onderzoek
klasobservatie: € 130 + vervoersonkosten (€ 0,34/km)
begeleiding: € 65 per sessie (terugbetaling mogelijk afhankelijk van mutualiteit)
Wanneer een afspraak niet ten minste 48 uur op voorhand geannuleerd wordt, zal een beschikbaarheidsvergoeding van € 30 worden aangerekend.