Aanmeldingen & Praktische info
Aanmeldingsstop: er is momenteel een aanmeldingsstop voor diagnostiek. Als de wachtlijst opnieuw opent, wordt dit via de website gemeld.

Aanmeldingen kunnen telefonisch worden doorgegeven aan onze secretaresses op het nummer 016 906 906 elke werkdag tussen 9u en 12u.

Nadien zal er contact worden opgenomen voor verdere afstemming. Dit kan per mail, telefonisch of via een intakegesprek.

Indien vanuit deze afstemming zou blijken dat de noden niet aansluiten bij wat wij kunnen bieden als praktijk, zoeken we samen naar een gepaste verwijzing.

De afspraken vinden plaats in het praktijkgebouw te Rotselaar. U neemt de ingang van de huisartsenpraktijk (schuifdeuren). U passeert de balie en neemt rechts de trap of lift naar de 1e verdieping. Daar bevindt zich de wachtzaal voor De Netelberg. U zal daar opgehaald worden voor uw afspraak, u hoeft zich niet aan te melden bij de secretaresse.

Tarieven kinder- en jeugdpsychiaters
Al onze kinder- en jeugdpsychiaters zijn geconventioneerd en rekenen de officiële riziv-tarieven aan. De derdebetalersregeling wordt toegepast.

Tarieven orthopedagogen
intakegesprek: € 75
onderzoek (adviesgesprek en verslag inbegrepen): €75/uur testafname en verslaggeving (afhankelijk van type onderzoek, dit wordt steeds vooraf aangegeven)
klasobservatie: € 150 + vervoersonkosten (€ 0,34/km)
begeleiding: € 75 per sessie (terugbetaling mogelijk afhankelijk van mutualiteit)

Wanneer een afspraak niet ten minste 48 uur op voorhand geannuleerd wordt, zal een beschikbaarheidsvergoeding van € 45 worden aangerekend.